Αγροτικά νέα
ΣΕΚΑΠ: Αναβλήθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου
- fytokomia.gr
- 01 JUL 2013
- λεπτά
Σε αναβολή για τις 23 Ιουλίου οδηγήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ καθώς η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής δεν έβγαλε λευκό καπνό, για τη γνωστή τσιγαροβιομηχανία.
Παρά το γεγονός πως όπως είχε αποφασιστεί μετά και τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας στις 28 Ιουνίου αναμενόταν να προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον νέο ιδιοκτήτη και να πέσει ζεστό χρήμα στα ταμεία της εταιρείας, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη.
Η διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΑΤΕ και της ΣΕΚΕ στον Ιβάν Σαββίδη παίρνει πλέον παράταση σχεδόν ενός μήνα, με τα βλέμματα όλων στραμμένα πλέον στη Γενική Συνέλευση της 23 Ιουλίου, οπότε και ενδεχομένως να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Πηγή:http://www.paseges.gr