Αγροτικά νέα
Ουρές για τη διανομή ρυζιού στα Τρίκαλα
- fytokomia.gr
- 19 JAN 2013
- λεπτά
Το πρόγραμμα διανομής δωρεάν τροφίμων σε απόρους του νομού Τρικάλων, υλοποιείται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και την ευθύνη για το νομό Τρικάλων έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας Π.Ε Τρικάλων.
Το πρόγραμμα της δωρεάν διανομής τροφίμων αφορά άπορα άτομα και συγκεκριμένα αυτά που έχουν πραγματική ανάγκη και τα κριτήρια για τη συμμετοχή είναι εισοδηματικά (ανάλογα με το ύψος της φορολογικής δήλωσης).
Πιο συγκεκριμένα, χθες Παρασκευή στις αποθήκες πολυτέκνων στη Νέα Ζωαγορά δόθηκαν 24.808 κιλά ρυζιού στον Σύλλογο Πολυτέκνων και άλλα 24.240 κιλά ρυζιού στους παρακάτω φορείς του Νομού: Στον Σύλλογο Γονέων με τρία παιδιά, στο Διογένειο Οικοτροφείο – ΕΠΑΨΥ, στο Γηροκομείο Ι.Μ. Τρίκκης και Σταγών, στην Τράπεζα Αγάπης Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής, στο Φιλόπτωχο Ταμείο Ι.Ν. Αγίου Κωνσταντίνου, στην Τράπεζα Αγαπής Αγίου Αθανσίου Πυργετού, στην Τράπεζα Αγάπης Συλλόγου Ενοριτών Αγίου Αθανασίου Μπάρας, στην Τράπεζα Αγάπης Ι.Ν. Αγίας Επισκέψεως και στον Σύνδεσμο Αγάπης και Διακονίας.
Έτσι πάνω από 25.000 Τρικαλινοί περιμένουν στην ουρά για τρόφιμα
Πηγή:.madata.