Tρόποι για να ομορφύνετε ... στον ύπνο σας

    Μοιραστείτε το:

 Ένα από τα παλαιότερα μυστικά ομορφιάς που θα έχετε ακούσει είναι το ότι ο ύπνος ομορφαίνει. Αν βέβαια ακόμη είστε απογοητευμένη μετά τον ύπνο, δείτε μερικές απλές λύσεις που έχουμε να σας προτείνουμε.

Περιποιηθείτε να νύχια και τα πετσάκια σας
Αν δεν έχετε χρόνο ή χρήματα για να ξοδέψετε στο μανικιούρ σας και τα πετσάκια σας έχουν αφυδατωθεί και έχουν σκληρύνει πολύ, πριν πάτε για ύπνο απλώστε τους λίγο λάδι και αφήστε το να δράσει όλη νύχτα. Το πρωί που θα ξυπνήσετε θα διαπιστώσετε πως έχουν μαλακώσει, έχουν ενυδατωθεί και δείχνουν σαν να έχετε μόλις κάνει μανικιούρ.
Εναλλακτικά, μπορείτε να απλώσετε ενυδατική κρέμα και να φορέσετε γάντια, ενώ κοιμάστε.

Αναζωογονήστε το δέρμα σας
Αν και απλώνετε μέρα παρά μέρα μια λοσιόν στα άκρα σας, παρατηρείτε πως οι αλλαγές του καιρού, κάνουν το δέρμα σας ξηρό και σκασμένο. Όχι πια! Δοκιμάστε το έλαιο καρύδας, το οποίο μπορεί να απομακρύνει από το δέρμα σας την ξηρότητα και να το μετατρέψει σε απαλό και μεταξένιο. Απλώστε λοιπόν λίγο λάδι καρύδας στα άκρα σας πριν κοιμηθείτε και μόλις ξυπνήσετε θα έχετε μια λεία, απαλή και με ωραίο άρωμα επιδερμίδα.

Αποτρέψτε την φλεγμονή της επιδερμίδας σας
Αν νιώθετε στρεσαρισμένη από την καθημερινότητα, αυτό θα φανεί και στο πρόσωπο σας, προκαλώντας σπυράκια και κοκκινίλες. Αλλά μην ανησυχείτε, υπάρχει τρόπος να το καταπολεμήσετε. Πριν πάτε για ύπνο χρησιμοποιήστε ένα φουντουκέλαιο ως τονωτικό. Το δέρμα σας θα αναζωογονηθεί και θα μειώσει τη φλεγμονή και το ξέσπασμα της ακμής κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Πηγή:www.beautetinkyriaki.gr

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Άγρια χόρτα της Ελλάδας: ποιά είναι φαγώσιμα;

Άγρια χόρτα της Ελλάδας: ποιά είναι φαγώσιμα;

Άνοιξη, αλλεργίες και κατοικίδια

Άνοιξη, αλλεργίες και κατοικίδια

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια