Λαδερό με Αρακά, Αγκινάρες και Πατάτες

    Μοιραστείτε το:

Είναι πολύ νόστιμο και υγιεινό.  Συνδυάζεται  με φέτα και φυσικά με φρέσκο ψωμί. Μπορούμε στην  συνταγή να προσθέσουμε καρότα και μπόλικο σκόρδο.

Καλή σας όρεξη.

Υλικά

-500 γραμμάρια αρακάς
-5 αγκινάρες
-2 πατάτες
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-1 φλυτζάνα λάδι
-1-2 κουταλιές πάστα
-μάραθος
-μαϊντανός
-αλάτι
-πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε το  κρεμμύδι, το μαλακώνουμε με το λάδι στην κατσαρόλα, το τσιγαρίζουμε λίγο, μέχρι ελαφρά να ξανθίσει. Ρίχνουμε τον αρακά, τις αγκινάρες, κόβουμε το μάραθο, μαϊντανό, ρίχνουμε την πάστα διαλυμένη σε νερό, αλάτι, πιπέρι και νερό όσο χρειάζεται για να βράσει το φαγητό. Αν θέλουμε ρίχνουμε και δυο πατατούλες μέσα.

 

Πηγή:syntagesapokatina.blogspot.com

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Η συντήρηση του υδρόκηπου το φθινόπωρο

Η συντήρηση του υδρόκηπου το φθινόπωρο

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.