Σαρδέλες με θυμάρι

    Μοιραστείτε το:

Σαρδέλες σε αμπελόφυλλα αρωματισμένες με θυμάρι

Υλικά
-20 σαρδέλες καθαρισμένες
-40 αμπελόφυλλα
-20 κλωναράκια θυμάρι
-χυμός από 1 λεμόνι
-λίγο ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Παίρνουμε τις σαρδέλες και γεμίζουμε την κάθε μία με ένα κλωναράκι θυμάρι. Βάζουμε τα αμπελόφυλλα σε ζεύγη έτσι ώστε να έχουμε 2 για κάθε σαρδέλα και τις τυλίγουμε με τέτοιο τρόπο που να εξέχουν το κεφάλι και η ουρά. Τις αλείφουμε με λαδολέμονο και τις ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 8-10 λεπτά γυρίζοντας συχνά.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Πηγή:http://www.foodrevolution.gr

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Οκτώβριος: τα δώρα της φύσης αυτό το μήνα

Οκτώβριος: τα δώρα της φύσης αυτό το μήνα

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια