Θαλασσινά
Σαρδέλες με θυμάρι
Σαρδέλες σε αμπελόφυλλα αρωματισμένες με θυμάρι
Υλικά
-20 σαρδέλες καθαρισμένες
-40 αμπελόφυλλα
-20 κλωναράκια θυμάρι
-χυμός από 1 λεμόνι
-λίγο ελαιόλαδο
-αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Παίρνουμε τις σαρδέλες και γεμίζουμε την κάθε μία με ένα κλωναράκι θυμάρι. Βάζουμε τα αμπελόφυλλα σε ζεύγη έτσι ώστε να έχουμε 2 για κάθε σαρδέλα και τις τυλίγουμε με τέτοιο τρόπο που να εξέχουν το κεφάλι και η ουρά. Τις αλείφουμε με λαδολέμονο και τις ψήνουμε στο μπάρμπεκιου για 8-10 λεπτά γυρίζοντας συχνά.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Πηγή:http://www.foodrevolution.gr