Θαλασσινά
Χταποδοκεφτέδες
Χταποδοκεφτέδες από την Κω. Νόστιμη συνταγή με καλοκαιρινό άρωμα!
Υλικά:
1 μεγάλο χταπόδι (1 κιλό)
2 μεγάλα κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
2 φλιτζάνια φρυγανιά
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Ρίγανη, μαϊντανός, λίγο δυόσμο
Αλάτι & πιπέρι
Οδηγίες Μαγειρέματος
Βράζουμε το χταπόδι σε νερό μέχρι να μαλακώσει.
Το κόβουμε σε πολύ μικρά κομματάκια, σε μέγεθος κιμά. Το βάζουμε σε μια λεκάνη και προσθέτουμε τα κρεμμύδια ψιλοκομμένα, το σκόρδο, τη φρυγανιά, το αλάτι, το πιπέρι, τον μαϊντανό τη ρίγανη και τον δυόσμο ψιλοκομμένο.
Ανακατεύουμε καλά, πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Το διαβάσαμε στο .altis.com.gr