Φιλέτο σολομού

    Μοιραστείτε το:

Φιλέτο σολομού με μουστάρδα και λευκό κρασί! Βάλτε τα καλά λιπαρά στη διατροφή σας με εύκολο τρόπο. Μια γρήγορη και εύκολη συνταγή ακόμη και τους μικρούς αρνητές του ψαριού.

Υλικά
1 φιλέτο σολομού 200 γρ.
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι
200 ml γάλα
2 κ. σούπας μουστάρδα

Εκτέλεση
Ρίχνετε στην κατσαρόλα 1κ.σ. λάδι και λευκό κρασί.
Βάζετε το φιλέτο του σολομού με το δέρμα προς τα κάτω.
Βάζετε αλάτι και πιπέρι.
Το αφήνετε να βράσει για 10 λεπτά.
Σε 1 μπολάκι χτυπάτε γάλα με 2 κ.σούπας. μουστάρδα.
Μετά το δεκάλεπτο βράσιμο προσθέτετε τη «σάλτσα» στο σολομό και το αφήνετε να βράσει για άλλα 7 – 8 λεπτά. (Συνοδεύεται με λαχανικά ή με ρύζι)

 

 

Το διαβάσαμε στο .newslog.gr

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Επισκέπτες του χειμώνα στον κήπο μας

Επισκέπτες του χειμώνα στον κήπο μας

Σκυλάκι, το αγαπημένο λουλούδι μικρών και μεγάλων

Σκυλάκι, το αγαπημένο λουλούδι μικρών και μεγάλων

Μυρμήγκια στο σπίτι; Πώς να απαλλαγείτε

Μυρμήγκια στο σπίτι; Πώς να απαλλαγείτε

Πως πρέπει να επιλέγουμε φυτά για συνθέσεις

Πως πρέπει να επιλέγουμε φυτά για συνθέσεις

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα