Θαλασσινά
Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού
Νόστιμο και διαφορετικό πιάτο το Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού
Υλικά:
1/2 κόκκινο τσίλι χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1/3 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
2 κουταλιές καφέ και μια χούφτα ζάχαρη
κόλιανδρος
Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τα φιλέτα ψαριού σε τηγάνι με λίγο λάδι και έπειτα τοποθετήστε τα σε λαδόκολλα με τα υπόλοιπα υλικά. Κλείστε καλά τη λαδόκολλα και ψήστε το για 10-12 λεπτά. Έπειτα προσθέστε λίγο κόλιανδρο για διακόσμηση!
Το διαβάσαμε στο .top7news.gr