Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού

    Μοιραστείτε το:

Νόστιμο και διαφορετικό πιάτο το Tαϊλανδέζικο φιλέτο ψαριού

Υλικά:
1/2 κόκκινο τσίλι χωρίς τους σπόρους, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο
4 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
1 κουταλιά της σούπας φρέσκο τριμμένο τζίντζερ
1/3 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
1/2 κουταλάκι του γλυκού σησαμέλαιο
2 κουταλιές καφέ και μια χούφτα ζάχαρη
κόλιανδρος

Εκτέλεση:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βάλτε τα φιλέτα ψαριού σε τηγάνι με λίγο λάδι και έπειτα τοποθετήστε τα σε λαδόκολλα με τα υπόλοιπα υλικά. Κλείστε καλά τη λαδόκολλα και ψήστε το για 10-12 λεπτά. Έπειτα προσθέστε λίγο κόλιανδρο για διακόσμηση!

 

 

Το διαβάσαμε στο .top7news.gr

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών