Χταποδάκι στο γκρίλ

    Μοιραστείτε το:

Χταποδάκι στο γκρίλ. Τρώγεται με μπόλικο ψωμάκι και τσιπουράκι!

Υλικά
χταπόδι
σκόρδο
μαιντανός
λεμόνι
ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζετε το χταπόδι με λίγο νερό, λίγο ξύδι και 2-3 φύλλα δάφνης.
Όταν μαλακώσει, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομμάτια.
Το βάζετε σ'ένα πυρέξ, το περιχύνετε με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Προσθέτετε ψιλοκομμένο σκόρδο και μαιντανό και πασπαλίζετε με ρίγανη και πιπέρι.
Βάζετε το χταπόδι στο γκρίλ μέχρι να ξεροψηθεί.

Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Επισκέπτες του χειμώνα στον κήπο μας

Επισκέπτες του χειμώνα στον κήπο μας

Σκυλάκι, το αγαπημένο λουλούδι μικρών και μεγάλων

Σκυλάκι, το αγαπημένο λουλούδι μικρών και μεγάλων

Μυρμήγκια στο σπίτι; Πώς να απαλλαγείτε

Μυρμήγκια στο σπίτι; Πώς να απαλλαγείτε

Πως πρέπει να επιλέγουμε φυτά για συνθέσεις

Πως πρέπει να επιλέγουμε φυτά για συνθέσεις

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα