Μανιταρόπιτα

    Μοιραστείτε το:

Πολύ νόστιμη και εύκολη η μανιταρόπιτα.

Υλικά:
• Φύλλο σφολιάτας, 2 τμχ., (1 πακέτο)
•  Μανιτάρια, στρογγυλά, 2 πακέτα
•  Κρεμμύδι ξηρό, 1 τμχ., μέτριο
•  Ελαιόλαδο, 2 κουταλ. της σούπας, ή βούτυρο
•  Φέτα, 200 γρ.
•  Πεκορίνο, 150 γρ., τριμμένο
•  Ένταμ, 150 γρ., τριμμένο
•  Παρμεζάνα, 150 γρ., τριμμένη
•  Κρέμα Γάλακτος, 1 κουτί

Εκτέλεση:
• Αφού πλύνουμε καλά τα μανιτάρια, τα κόβουμε στα τέσσερα και τα τσιγαρίζουμε με το λάδι και το κρεμμύδι.
• Αφού πιουν όλα τα υγρά τους, τα ανακατεύουμε με όλα τα τυριά και την κρέμα γάλακτος.
• Το μείγμα δεν πρέπει να είναι πολύ αραιό.
• Στη συνέχεια τοποθετούμε σε ένα μέτριο ταψί το ένα φύλλο σφολιάτας και απλώνουμε από πάνω το μείγμα των μανιταριών.
• Το σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο και, αφού το χαράξουμε σε κομμάτια, το τοποθετούμε στο φούρνο στους 220 βαθμούς για μια ώρα.
• Σερβίρουμε την μανιταρόπιτα κατά προτίμηση ζεστή.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!

Πηγή:.ikypros.

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών