Παπαρδέλες µε σάλτσα τομάτας

    Μοιραστείτε το:

Γρήγορη, ελαφριά και με απίθανη γεύση συνταγή.

Υλικά
-1½ κιλό τριμμένες τομάτες
-1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
-1 σκελίδα σκόρδο
-1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος
-1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
-1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-500 γραμμ. παπαρδέλες
-1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) ανθότυρο ή άλλο τυρί κρέμα
-λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

1. Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.
2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει σε μορφή κρέμας. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό.

Σερβίρουμε αμέσως και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Πηγή:.argiro.

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών