Παπαρδέλες µε σάλτσα τομάτας

    Μοιραστείτε το:

Γρήγορη, ελαφριά και με απίθανη γεύση συνταγή.

Υλικά
-1½ κιλό τριμμένες τομάτες
-1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
-1 σκελίδα σκόρδο
-1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος
-1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
-1 πρέζα ρίγανη αποξηραμένη
-αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
-500 γραμμ. παπαρδέλες
-1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) ανθότυρο ή άλλο τυρί κρέμα
-λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση

1. Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.
2. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει σε μορφή κρέμας. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό.

Σερβίρουμε αμέσως και ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

Πηγή:.argiro.

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων

Σωστή διατροφή κατά τη διάρκεια των εξετάσεων

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Θέλεις βοήθεια για να χάσεις βάρος; Εποχιακά φρούτα και λαχανικά

Θέλεις βοήθεια για να χάσεις βάρος; Εποχιακά φρούτα και λαχανικά

Φυσικοί τρόποι για να προστατευτούμε από τις αλλεργίες της άνοιξης

Φυσικοί τρόποι για να προστατευτούμε από τις αλλεργίες της άνοιξης

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Πως να ξεφορτωθείτε τα μυρμήγκια από το σπίτι, με οικολογικούς τρόπους

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα

Οι αλλεργίες της άνοιξης: τα κύρια αλλεργιογόνα