Κρέατος και κύριου πιάτου
Αρνάκι με λιγκουΐνι, μαριναρισμένο σε κρασί και μπαχαρικά
Πάρα πολύ νόστιμο το λιγκουΐνι με αρνί μαριναρισμένο σε κρασί και μπαχαρικά
Υλικά
• Αρνάκι
• Διάφορα μπαχαρικά και λάδι για την μαρινάδα
• Λιγκουΐνι
• Πέστο ρόκας (ρόκα, λάδι, σκόρδο χτυπημένα στο μούλτι)
• Τυρί
Εκτέλεση
Βγάζουμε το αρνάκι από την μαρινάδα και το τοποθετούμε στον φούρνο για 20 λεπτά. Αφού περάσουν τα πρώτα 20 λεπτά, προσθέτουμε στο αρνάκι επιπλέον μίγμα μαρινάδας και το ξαναβάζουμε στον φούρνο, για περίπου μια ώρα. Όσο ψήνεται το αρνάκι, φτιάχνουμε τα ζυμαρικά. Έπειτα, αφαιρούμε τα λιγκουίνι από την κατσαρόλα και προτού σερβίρουμε, προσθέτουμε την πεστο ρόκας. Σερβίρουμε με τυρί.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Πηγή:.alphatv.gr