Τα πιο αφράτα και εύγευστα μπιφτέκια που έχω φτιάξει. Πολύ εύκολα και νόστιμα.
Υλικά:
-1kg κιμάς μοσχαρίσιος, περασμένος μία φορά από τη μηχανή του κιμά
-2 μέτρια τριμμένα κρεμμύδια
-1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο
-2 αυγά
-1 ματσάκι ψιλοκομμένος μαϊντανός
-1 νεροπότηρο τριμμένη φρυγανιά
-1 ποτηράκι του κρασιού κρασί κόκκινο ξηρό
-1 κουταλιά της σούπας ρίγανη, τριμμένη
-2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
-1 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι τριμμένο
-1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι (γλυκό)
-1 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο
-ελαιόλαδο για το ταψί
Εκτέλεση:
-Αναμιγνύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
-Πλάθουμε σε μέτρια μπιφτέκια.
-Τοποθετούμε σε λαδωμένο ταψί και ψήνουμε σε μέτριο προθερμασμένο φούρνο, για 45 λεπτά ή ψήνουμε στο γκριλ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Πηγή: sintagespareas.gr