Επιδορπίων
Παγωτό ροδάκινο!
Το παγωτό ροδάκινο είναι λιχουδιά για μικρούς και μεγάλους
Υλικά
6 αρκετά ώριμα ροδάκινα
1 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα
αμύγδαλα (προαιρετικά)
τρούφα (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια τα ροδάκινα.
Τα βάζουμε σε ένα μπολ, το σκεπάζουμε με μια μεμβράνη και το βάζουμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.
Όταν έχουν παγώσει τα ροδάκινα αρκετά, τα βγάζουμε από την κατάψυξη και τα χτυπάμε στο μπλέντερ μαζί με το κρύο γάλα.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με τα αμύγδαλα και την τρούφα.
Το διαβάσαμε στο minervahorio.gr