Νόστιμο σοκολατένιο γλυκό!
Υλικά:
16 μπισκότα τύπου Digestive
50 γρ βούτυρο
450 γρ cream cheese (Philadelphia)
180 γρ ζάχαρη
1 κουταλάκι βανίλια
Ένα βαζάκι νουτέλα
120 ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση:
Τρίβεις τα μπισκότα να γίνουν σκόνη, λιώνεις το βούτυρο και τα ανακατεύεις. Απλώνεις το τρίμμα σε ένα σκεύος και το πιέζεις καλά να γίνει συμπαγές (βοηθάει το βούτυρο σε αυτό). Βάζεις το σκεύος στο ψυγείο. Σε ένα μπωλ χτυπάς την κρέμα γάλακτος και τη ζάχαρη. Προσθέτεις το cream cheese, τη βανίλια και την νουτέλα. Χτυπάς σε γρήγορη ταχύτητα για 3 λεπτά. Απλώνεις το μείγμα πάνω από το μπισκότο ομοιόμορφα και βάζεις στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες. Σερβίρεις αν θες με σιρόπι σοκολάτας ή λιωμένη νουτέλα.
Το διαβάσαμε στο .oneman.gr