Τυρί από ξηρούς καρπούς

    Μοιραστείτε το:

Είτε ακολουθείτε χορτοφαγική διατροφή, είτε έχετε δυσανεξία στα γαλακτοκομικά, είτε απλά θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική πεντανόστιμη χορτοφαγική εκδοχή τυριού, αυτή η συνταγή θα σας ενθουσιάσει.

Υλικά

125 γρ αμύγδαλα
125 γρ κουκουναρόσπορο
125 γρ κάσιους
1 κ.σ ελαιόλαδο
Μια πρέζα θαλασσινό αλάτι
Μια πρέζα πιπέρι της αρεσκείας σας

Εκτέλεση

Μουλιάστε τους ξηρούς καρπούς σε νερό. Τα αμύγδαλα όλη τη νύχτα, και τα υπόλοιπα για 2 με τρεις ώρες.

Ρίχνετε όλα τα υλικά στο μούλτι, προσθέτετε μια κουταλιά νερό και ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Ύστερα το τοποθετείτε σε ένα τούλι ή τουλπάνι και το στραγγίζετε καλά, δίνοντάς του το σχήμα που επιθυμείτε. Κρεμάστε το για 12 ώρες σε σκιερό και ξηρό μέρος…. Απολαύστε…

 

Το διαβάσαμε στο enallaktikidrasi.com

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Οκτώβριος: τα δώρα της φύσης αυτό το μήνα

Οκτώβριος: τα δώρα της φύσης αυτό το μήνα

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια