Ας γνωρίσουμε τις τροφές που καταργούν τις αντιγηραντικές κρέμες. Υπάρχει μία βιομηχανία στην οποία δαπανώνται δισεκατομμύρια ευρώ κάθε...
Καυτερή ή γλυκιά, πράσινη, κόκκινη ή κίτρινη, ωμή ή μαγειρεμένη η πιπεριά προσφέρει γεύση και χρώμα στη σαλάτα...
Η καλλωπιστική πιπεριά ανήκει όπως και πολλά άλλα λαχανικά στην οικογένεια των σολανοειδών. Είναι τροπικά, ποώδη και αειθαλή...
Όσοι λατρεύουν τα καυτερά μπαχαρικά, και ειδικά τις καυτερές πιπεριές (τσίλι) έχουν έναν ακόμη λόγο -πέρα από τις...
Η καψαϊκίνη, το συστατικό που δίνει στο κόκκινο πιπέρι (καγιέν) τη φλογερή γεύση του, είναι ένα ισχυρό τοπικό...
Η καλλωπιστική πιπεριά είναι ποώδε, αειθαλές φυτό που ανήκει στην οικογένεια των σολανοειδών. Φέρει άνθη με λευκό χρώμα...
Μία ουσία που χαρίζει στις καυτερές πιπεριές την χαρακτηριστική γεύση τους μπορεί να μειώνει τις πιθανότητες εκδηλώσεως καρκίνου...
Τι σχέση μπορεί να έχει μια καυτερή πιπεριά και η ημικρανία; Και όμως έχει και όπως θα διαβάσετε...
Μία από τις πιο σημαντικές φροντίδες του συνειδητοποιημένου κηπουρού είναι, η συλλογή των σπόρων από τα ίδια του...
Οι μελιτζάνες σε ελαιόλαδο είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά κονσερβοποιημένα λαχανικά σε όλη την Ιταλία. H...