Μια γρήγορη συνταγή για νόστιμα κολοκυθάκια.
Υλικά:
• 2 μέτρια κολοκυθάκια κομμένα σε φέτες
• 2 κ.σ. ελαιόλαδο
• 5 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
• 5 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
• Άνηθο ψιλοκομμένο
• ¼ φλιτζ. σπασμένα αμύγδαλα
• Αλάτι
Διαδικασία:
Σ’ ένα τηγάνι ζεσταίνετε το λάδι. Ρίχνετε το σκόρδο κι ανακατεύετε μέχρι να πάρει χρώμα. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και μία πρέζα αλάτι και τα αφήνετε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζετε τα κολοκυθάκια και φροντίζετε να καλυφθούν με το λάδι. Τηγανίζετε κι ανακατεύετε κατά διαστήματα μέχρι τα κολοκυθάκια να πάρουν χρώμα. Χρησιμοποιήστε τον άνηθο και τα αμύγδαλα για να γαρνίρετε.
Καλή όρεξη!
Πηγή: jenny