Παντζάρι

    Μοιραστείτε το:

Εποχή σποράς - Θερμοκρασία βλάστησης

Φυτεύουμε την άνοιξη ή φθινόπωρο νωρίς όταν οι θερμοκρασίες είναι 10-30 C

Προτεινόμενη εποχή σποράς για υπαίθρια καλλιέργεια

Φεβρουάριο-Μάρτιο και Ιούλιο-Αύγουστο

Βάθος φύτευσης

0.5 εκατοστά

Ημέρες βλάστησης

5-10

Μεταφύτευση

Άμεση σπορά

Ωρίμανση

55-80 ημέρες μετά την σπορά ανάλογα με την ποικιλία

Πηγή:www.ftiaxno.gr

Δείτε εχθρούς και ασθένεις για το παντζάρι:

Αγρότιδες ή Καραφατμέ ή Κοφτοσκούληκα

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών