Νόστιμη και θρεπτική συνταγή, για τις κρύες μέρες.
Υλικά (για 4 άτομα)
-1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας για βραστό
-3 καρότα κομμένα σε ροδέλες
-4 πατάτες κομμένες στα 4
-1 κομμάτι σέλινο μαζί με τα φύλλα του
-1 τεμάχιο φιδέ (ή μισό ποτήρι ρύζι)
-1 ½ κουτάλα της σούπας λάδι
Εκτέλεση
-Πλένουμε το κρέας και όπως είναι σε μερίδες το βάζουμε να βράσει σε κατσαρόλα με αρκετό νερό.
-Μόλις αρχίζει να αφρίζει το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να βράσει ρίχνοντας μέσα τα καρότα, τις πατάτες και το σέλινο. Περιμένουμε μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
-Κατόπιν ρίχνουμε το λάδι το αλάτι και το πιπέρι. Ρίχνουμε και το φιδέ και κλείνουμε τη φωτιά. Το φιδέ το σπάμε με το χέρι μας σε μεγάλα κομμάτια.
Αφήνουμε να βράσουν και σερβίρουμε την σούπα ζεστή.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Πηγή: Βασισμένο σε άρθρο από το lopis-place