Μία πολύ νόστιμη συνταγή το κουνέλι κρασάτο. Θα σας ενθουσιάσει!
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
-1 κουνέλι
-1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-3 κρασοπότηρα κρασί
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
-κύμινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε το κουνέλι σε μερίδες και κατόπιν το τσιγαρίζουμε με το ελαιόλαδο και το κρεμμύδι. Σβήνουμε με ένα ποτήρι κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά και το αφήνουμε να σιγοψηθεί. Όταν μισοψηθεί προσθέτουμε και το υπόλοιπο κρασί, αλάτι, πιπέρι, το κύμινο και τη ρίγανη και το αφήνουμε να μαλακώσει και να δέσει η σάλτσα του.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
Πηγή:trome