Πύλες εισόδου πιστοποιήθηκαν στα πλαίσια του ΟΣΔΕ

Με υπουργική απόφαση που υπέγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Βαγγέλης Αποστόλου, πιστοποιούνται με 6ετή διάρκεια (2015 - 2020) 12 φορείς ως «πύλες εισόδου τύπου Α στα πλαίσια του ΟΣΔΕ».
Οι υπόλοιποι φορείς που δεν έχουν πιστοποιηθεί, καθώς και όσοι απορρίφθηκαν στο πρώτο στάδιο της διαδικασίας, δικαιούνται να υποβάλλουν ένσταση στον ΟΠΕΚΕΠΕ έως και την Πέμπτη 30 Απριλίου 2015.
Μαζί με τις ενστάσεις του δεύτερου σταδίου της διαδικασίας, θα εξεταστούν και τα αιτήματα θεραπείας και προσφυγές που είχαν υποβάλλει φορείς για το πρώτο στάδιο.
Οι φορείς που πιστοποιούνται είναι:
ΓΑΙΑ ΠΥΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΤΡΕΛΛΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ε.Ε., ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ
EUROAGRO A.E., ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΙΟΥΛΙΑ ΣΓΟΥΡΙΔΟΥ, ΝΟΜΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΖΟΥΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΑΓΡΟΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΡΟΜΠΟΛΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
ΚΩΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
Π.ΦΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ – Σ. ΜΑΝΑΒΑΚΗΣ, ΝΟΜΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ
ΒΕΡΡΟΣ ΚΩΝ. ΚΑΙ ΣΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΝΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ «ΕΜΜ ΠΑΠΠΑΣ», ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΑΦΟΙ ΚΑΛΑΠΟΤΛΗ – Χ. ΠΟΛΑΤΣΙΔΗΣ – Ι. ΚΙΡΠΙΤΣΑΣ, ΝΟΜΟΣ ΣΕΡΡΩΝ
Το διαβάσαμε στο .paseges.gr
Δημοφιλέστερα Άρθρα
- Τα πιό όμορφα λουλούδια του καλοκαιριού!
- Πως να φτιάξετε τα δικά σας αποξηραμένα φρούτα
- Γαρύφαλλο, το "άνθος του Διός", καλλιέργεια και ιδιότητες
- Πώς καλλιεργούμε το καρπούζι;
- Σπαθόλαδο: πώς το φτιάχνουμε
- Tροφές κατά του πονοκεφάλου
- Η ιδέα του βραχόκηπου
- Φυτέψτε Λουσίντουμ Βιβούρνο για όμορφη μπορντούρα
- Πως φτιάχνουμε λιαστές ντομάτες
- Λαχανόκηπος σε γλάστρες
Αυτό το γνωρίζατε;
-
Τροφές κατά των ιώσεων
Μία νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό «British Medical Journal» κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ίσως δεν είναι...
-
Εμπορική συνεργασία ΕΨΑ και ΝΗΣΟΣ για την Κεντρική και την Βόρεια Ελλάδα, την Ήπειρο και τις Σποράδες
Δυο παραγωγικές εταιρίες ελληνικής ιδιοκτησίας, η ΕΨΑ από την Αγριά του Βόλου και η ΝΗΣΟΣ από την Τήνο...
-
Αρκούδες και λύκοι φεύγουν από το Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης
Δύο λύκους και δύο αρκούδες του Ζωολογικού Κήπου θα αποχαιρετήσουν οι Θεσσαλονικείς στις 5 Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,...
-
Στο καταφύγιο του «Αρκτούρου» αφίξεις λύκων
Τρεις λύκοι από τη Σερβία αφήχθησαν στο Καταφύγιο του «Αρκτούρου» στις Αγραπιδιές Φλώρινας, δύο θηλυκοί και ένας αρσενικός...
Αυτό το γνωρίζατε;
Το έθιμο του Μάρτη!
Ένα βραχιολάκι από άσπρη και κόκκινη κλωστή είναι το έθιμο που συνοδεύει την πρώτη μέρα του Μάρτη.Πρόκειται για ένα παμπάλαιο έθιμο, το...
διαβάστε αναλυτικά »
Αυτό το γνωρίζατε;
Πως φτιάχνουμε χαρταετό
Πλησιάζει η Καθαρά Δευτέρα και η έναρξη της Σαρακοστής θα δοθεί για άλλη μια φορά σε κάποιον λόφο για να «καθαρίσουμε» από...
διαβάστε αναλυτικά »
Αυτό το γνωρίζατε;
Τι πρέπει να προσέξουμε για το τραπέζι της Σαρακοστής
Στον ετήσιο προγραμματισμό του για τους ελέγχους στα τρόφιμα, ο ΕΦΕΤ προβλέπει την εντατικοποίηση των ελέγχων που διενεργούνται στην αγορά των τροφίμων...
διαβάστε αναλυτικά »
Αυτό το γνωρίζατε;
Τσικνοπέμπτη: έθιμα και διατροφή
Από τα παλιά χρόνια οι διάφορες Καρναβαλίστικες εκδηλώσεις φτωχών και πλουσίων, άρχιζαν από την Τσικνοπέμπτη, δηλαδή την Πέμπτη ημέρα της εβδομάδος πριν...
διαβάστε αναλυτικά »
Χρήσιμα και απαραίτητα
Καυσόξυλα: ποιά δέντρα είναι κατάλληλα
Το οξύτερο και σοβαρότερο πρόβλημα του ελληνικού Χειμώνα, όπως ακριβώς το αντιμετωπίζουμε τα τελευταία χρόνια όχι μόνο στα νοικοκυριά αλλά και στους...
διαβάστε αναλυτικά »
Φυτά εσωτερικού χώρου
Φυτά στο σπίτι, για ομορφιά και ψυχική υγεία
Κάνε τη ζωή σου πιο όμορφη, βάζοντας φυτά εσωτερικού χώρου στο σπίτι σου. Απλά και εύκολα. Θα το έχεις παρατηρήσει πως κάθε...
διαβάστε αναλυτικά »
Φυτά
Μύρισε… φυσική καθαριότητα !!!
Εύκολα και οικολογικά, διώξτε τις δυσάρεστες μυρωδιές από τον χώρο σας! Ας δούμε τί μπορούμε να κάνουμε.-Σε νερό που βράζει ρίχνω ένα...
διαβάστε αναλυτικά »
Αυτό το γνωρίζατε;
Τροφές του χειμώνα που θα σας βοηθήσουν να αδυνατίσετε!
Ας δούμε τις τροφές της εποχής που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις...Το ήξερες πως αν διαλέγεις τα τρόφιμα που βάζεις στο τραπέζι...
διαβάστε αναλυτικά »