Για μια ακόμα χρονιά, η ΕΞΠΟΤΡΟΦ κατακτά με τη σημασία αλλά και τη σπουδαιότητά της, την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Περιφερειών της χώρας μας.
Συγκεκριμένα, πέρα από δεκάδες τοπικούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα, στην φετινή ΕΞΠΟΤΡΟΦ, από τις 30 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου 2015, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, συμμετέχουν επίσημα Ελληνικές Περιφέρειες ιδιαίτερα διάσημες τόσο για τα προϊόντα τους όσο και για την εξαγωγική τους ικανότητα, όπως αυτές της Κρήτης, των Ιονίων Νήσων, του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου. Περιφέρειες που εκπροσωπούν ένα πολύ μεγάλο αριθμό παραγωγών αλλά και μονάδων του κλάδου τροφίμων και ποτών, ενώ τα προϊόντα τους συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον και τη ζήτηση τόσο της αγοράς της Αθήνας, όσο και μεγάλων αγορών της κεντρικής και δυτικής Ευρώπης.
Όπως πέρσι με την περιφέρεια Κρήτης, φέτος επιλέχθηκε μια τιμώμενη περιφέρεια με στόχο να την γνωρίσει καλύτερα ο κόσμος και να ανακαλύψει τη γαστρονομική της αξίας. Αυτή είναι η Περιφέρεια των Ιόνιων Νήσων, μια περιοχή που έχει να προσφέρει πολλά στο σύνολο των ελλήνων καταναλωτών, χάρη στη σπουδαία και αναπτυσσόμενη τοπική παραγωγή, τις ιδιαίτερες σπεσιαλιτέ αλλά και τα μοναδικά ποτά και αποστάγματα της. Η περιφέρεια συμμετέχει με 28 παραγωγούς απο όλα τα επτάνησα.
Σας περιμένουμε όλους, στην ΕΞΠΟΤΡΟΦ, για να δείτε από κοντά, να δοκιμάσετε και να διαλέξετε αυτό που θέλετε από τα εκλεκτά προϊόντα που ταξίδεψαν από Αιγαίο και Ιόνιο, και συναντιούνται στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας για να φέρουν νέο αέρα στο τραπέζι σας αλλά και νησιώτικη γεύση στην καθημερινότητά σας.
Το διαβάσαμε στο expotrof.gr