Πρόκειται για ρώσικο πικάντικο πιλάφι. Δοκιμάστε το!!
Τι χρειαζόμαστε:
1/2 κιλο αρνί
4 κρεμμύδια
4 σκελίδες σκόρδο
4 καρότα
1 καυτερή πιπεριά
700 γραμμάρια ρύζι για ριζότο
Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε και κόβουμε το κρέας σε κύβους.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα καρότα σε κύβους.
Τσιγαρίζουμε το κρέας σε καυτό λάδι.
Μόλις τσιγαριστεί ρίχνουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το σκόρδο και τα αφήνουμε μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμμύδια.
Ρίχνουμε νερό στη κατσαρόλα μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Προσθέτουμε και την πιπεριά.Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι.
Περιμένουμε να μαλακώσει το κρέας και ρίχνουμε το ρύζι και επιπλέον αλάτι.
Προσθέτουμε κι άλλο νερό μέχρι να σκεπαστεί το περιεχόμενο.
Το αφήσουμε να βράσει μέχρι να πιει τα υγρά του.
Λίγα μυστικά ακόμα
Αν θέλουμε να είναι λιγότερο καυτερή η συνταγή αφαιρούμε την πιπεριά στο μεσοδιάστημα.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!
Το διαβάσαμε στο .sintagespareas.gr