Πιπεριές Φλωρίνης ψητές

    Μοιραστείτε το:

Υλικά:

1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
1 κουταλιά Λάδι

Για να τις συντηρήσουμε

1/2 κούπα ελαιόλαδο
2 κουταλιές ξύδι
αλάτι
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Πλένουμε τις πιπεριές και τις αλείβουμε με ένα πινέλο με ελαιόλαδο.  Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180ο Κελσίου μέχρι να αρχίσουν να μαυρίζουν.  Τις γύρίζουμε και από την άλλη πλευρά. Τότε τις βγάζουμε από τον φούρνο και τις κλείνουμε μέσα σε μία σακούλα να ιδρώσουν, περίπου 15 λεπτά.

Αφού τις βγάλουμε θα τις κόψουμε από τη μία μεριά και θα αφαιρέσουμε τη φλούδα, το κοτσάνι και τα σπόρια.

Εάν θέλουμε να τις συντηρήσουμε θα της βάλουμε σε ένα γυάλινο δοχείο, θα τις αλατίσουμε, θα ρίξουμε το σκόρδο και θα τις καλύψουμε με λάδι και ξύδι.

Πηγή:www.kopiaste.info

Μοιραστείτε το:

Χρήσιμα και ενδιαφέροντα

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Χαμομήλι: καλλιέργεια και ιδιότητες

Η καλλωπιστική πιπεριά

Η καλλωπιστική πιπεριά

Συλλογή μανιταριών

Συλλογή μανιταριών

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Πως θα επιλέξουμε υγιή φυτά από τα φυτώρια

Η συντήρηση του υδρόκηπου το φθινόπωρο

Η συντήρηση του υδρόκηπου το φθινόπωρο

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Κανέλα Κεϋλάνης: ρυθμίζει το ζάχαρο την χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.

Μολόχα, σταματά τις ωδίνες.