Ορεκτικά
Πιπεριές Φλωρίνης με ντομάτα και κατσικίσιο τυρί
Υλικά:
4 πιπεριές Φλωρίνης, ψητές
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
1 γινομένη ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια
100 γρ. φέτα ή κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε κυβάκια
½ ματσάκι μαϊντανό, ψιλοκομμένο
λίγη πάπρικα γλυκιά
λίγο ξύδι
μερικές κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Σβήνουμε με λίγο ξύδι. Με τον κόπτη Λαχανικών κόβουμε σε κύβους την ντομάτα, την προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα και μαγειρεύουμε λίγο ακόμη.Αλατοπιπερώνουμε και τέλος προσθέτουμε και το τυρί και αυτό κομμένο κυβάκια και ανακατεύουμε.Αφού αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το μαιντανό και τη πάπρικα.
Σερβίρουμε το μείγμα πάνω από τις πιπεριές.
Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά
Χρόνος μαγειρέματος: 2ο λεπτά
Υλικά για 4 – 6 άτομα
Πηγή:www.kopiaste.info